Seglarens tillbehör

Även seglaren behöver personliga, praktiska prylar.  DAD Sportswear tillhandahåller maritima kläder med en stark känsla av saltstänk, vind och öppet hav. Kollektionen kännetecknas av hög kvalitet, funktionella material och smarta, tuffa detaljer.
UK Syversen har varit delaktiga i projektet att utveckla en ny kollektion sjökläder anpassade till förhållandena på våra breddgrader. D.A.D Sportswears  seglarställ Tactical 10 har utvecklats ihop med UK Syversen. Jackan med tillhörande byxa är utformade i slitstarkt 3-lagers material som är vind- och vattentätt med hög andasfunktion. Välarbetad med många snygga och praktiska detaljer. Läs mer och se sortimentet i vår webshop.

Vi har också praktiska seglartrunkar. Trunken finns i tre storlekar. Ska du ha med alla sjökläder, underställ, flytvästar, stövlar och liknade är den stora det självklara valet. Mellanstorleken passar för en lite mindre packning eller för en övernattning och fungerar dessutom perfekt för träningskläderna. Ska du gå till stranden eller ta en dusch i gästhamnen, så välj den lilla väskan. Ett tillbehör inte bara för seglaren. Läs mer och se sortimentet i vår webshop.