Stockholm

UK Syversen i Stockholm är f.d. UK Rebellsegel, som har sitt ursprung från sjuttiotalet då Rebellsegel startades. 1982 slog Segelmakar´n och Rebellsegel ihop sina påsar under namnet Rebellsegel.

Vår främsta målsättning har varit att tillverka snabba segel för såväl kappsegling som familjesegling. För att följa med i den snabba utveckling som sker, blev Rebellsegel en del av UK-gruppen 1996. UK-Halsey Sailmakers är en världsomspännande segelmakeri-grupp som startade sin verksamhet 1952 i USA. UK-gruppen är idag representerad i ett 20-tal länder.

I och med detta steg fick vi tillgång till den patenterade tekniken TAPE-DRIVE, vilket ger effektivare och lättare segel. Efter snabbt ökad efterfrågan flyttade vi till nya och större lokaler i Länna under hösten år 2000, beläget strax söder om Stockholm.

UK Syversen har under senare år skördat ett antal VM, EM och SM tecken i olika klasser. Även vinnarbåtar i havskappsegling som Gotland Runt är väl utrustade med segel från oss. UK Syversen levererar också segel till Linjett, från Rosättra Båtvarv och Arcona från Boo Marin sedan lång tid tillbaka.

Loftet i Stockholm är idag specialiserat på försäljning, design och service. Här finns all utrustning för att kunna erbjuda en snabb och fullständig service.